Ingrid Swinkels

Ingrid Swinkels

Business owner / distribiteur / coach

0650268556

ingridswinkels@ziggo.nl

F.I.T. Boxes

WAT IS FOREVER F.I.T.

Het Forever F.I.T. programma bestaat uit 3 krachtige productpakketten, C9, F15, en VITAL 5; Forever F.I.T. biedt u alles wat u nodig heeft om u beter te voelen en er beter uit te zien. Het begint allemaal met de basis, het C9 programma. Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van uzelf waardoor u zich energieker en vitaler gaat voelen met behulp van supplementen schema's, gezonde maaltijd suggesties en shake recepten die makkelijk te volgen zijn.

F15 is de volgende stap van uw transformatie en biedt een gepersonaliseerde aanpak voor fitness en voeding. Kies een fitness niveau dat bij u past en dat u niet alleen helpt uw doelen te bereiken maar die u ook op weg helpt naar een gezonde levensstijl. Vital 5 is de laatste en lange termijn stap in deze serie voor diegene die hun streefgewicht hebben bereikt en op gewicht willen blijven of ter aanvulling op uw dagelijks geavanceerde voeding.

Vital 5 biedt de vijf sleutelproducten die samen werken als aanvulling op uw dagelijkse voeding om u beter te voelen en er beter uit te zien.

HET BEDRIJF

Forever Living Products is een van de succesvolste netwerk marketing bedrijven ter wereld, producent van de aloë vera en bijenproducten en nog veel meer!

Familie bedrijf welke streven naar hoogste kwaliteit en een eerlijk verdienmodel voor alle distribiteurs, mogelijkheden om allemaal door te groeien en ontwikkelen tot professionele netwerk marketers / managers met hun eigen business.

we will create a profitable environment where individuals can, with dignity, be what they want to be; where integrity, empathy and fun are our guides. We will create and cherish a passion for, and belief in, our company, our products and our industry. We will seek knowledge and balance, and above all, we will be courageous as we lead our company and Distributors.

Mensen met verschillende achtergronden en motieven die een ding gemeen hebben, samenwerking, plezier, positieve mind setting, een vitaler leven en inkomen. Hier draait het om loyaliteit naar elkaar en samenwerken.

Wereldwijd meer dan 9,5 miljoen distributeurs heeft, actief is in ruim 160 landen met een omzet van bijna  3 miljard dollar per jaar.

Forever Living Products en haar dochterondernemingen zijn de grootste telers, fabrikanten en distributeurs van aloë vera in de wereld. FOREVER is verticaal geïntegreerd en controleert daarmee alles, van de velden tot de fabrieken en van het onderzoek en de ontwikkeling tot verpakking, verzending en distributie. FOREVER's exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten met voedingssupplementen, Speciale sportfit programma's, vital-5,  voor huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging, lichaams- / gezichtsverzorging, aroma's, bijenproducten, cosmetica, hebben miljoenen mensen hun manier van leven veranderd en hun vitaliteitsgevoel verbeterd.

 

Smile     Smile     Smile   

 

Uw Opportunity

FOREVER heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen, om hun dromen te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

FOREVER geeft  mij, mijn familie en vrienden de mogelijkheid om deze prachtige opportunity en verbazingwekkende producten met de hele wereld te delen. Ik heb de mogelijkheid om  financiële onafhankelijkheid te creëren en een betere gezondheid door middel van deze geweldige opportunity gekregen. Dit scheelt weer  in de steeds hogere  zorgkosten. Iedereen die  serieus is over zijn gezondheid, onafhankelijkheid en de controle wilt hebben over zijn financiële toekomst, ziet dit terug binnen FOREVER.

Forever is voor mij de perfecte oplossing en indien u wilt kan dit voor u ook zo zijn.

-U kan zich  hier op mijn website inschrijven: vul het contact formulier in, om kennis te nemen van onze business.

-Tevens heeft u hier de  mogelijkheid zich te  registreren  als distribiteur en ervaar wat deze hoge kwaliteit producten voor u doen. (u kunt dan rechtstreeks bestellen zonder tussen personen).

 

Waar eerder de  deuren werden gesloten voor u,  gaan hier deuren open.

 

Controle van uw eigen financiële toekomst maakt bijna alles wat je wilt in het leven mogelijk. Als uw baan of carrière u niet brengt waar u heen wilt, Forever Living Products biedt een geweldige kans om uw koers te veranderen!

 

Wat is belangrijker dan meer geld verdienen?

Uw Gezondheid en het welzijn van uw naasten?

Tijd? De tijd om de dingen te doen waar u het meeste van geniet met familie en vrienden. De inspanning die u nu in uw Forever business steekt, zal u in veelvoud terug krijgen als het verbruik aan producten binnen uw team van distributeurs bijdraagt aan uw tijd en het inkomen voor het leven dat u wilt leiden Forever heeft alle tools in handen voor succes:

  • Kwaliteitsproducten.
  • Uitstekende ondersteunende collega's.
  • Grote verkoop en marketing tools.
  • Training seminars met professionele trainers.
  • Behalen van Incentives en bonussen.
  • Uw eigen uitgebreide website van het bedrijf en de persoonlijke distributeur websites

We hebben voor u verzorgd, ontwikkeling, onderzoek en controle op de kwaliteit en werking van de producten, marktonderzoek, verpakking, distributie, marketing en papierwerk. 

U vervangt steeds meer van uw eigen huidige producten stap voor stap, dus u verlegt uw inkoop kanaal van de winkel, naar uw eigen business.

Dat is nog eens leuk boodschappen doen. 

U deelt uw ervaringen met uw naasten.

Uw enthousiasme en de inzet om anderen deze mogelijkheden binnen dit mooie bedrijf te delen, zo simpel kan u uw  eigen bedrijf hier binnen Forever bouwen!

 

Wij zitten niet in een overtuiging business, maar in een ervaring business, en de ervaringen hebben al bewezen dat het product zichzelf bewijst.  

Wij verwachten niet dat u gelijk een magazijn aan producten inkoopt. 

Dus een business beginnen zonder toren hoge leningen en investeringen.

Bedrijf met waarderingen voor wie hier hard werkt en groeit. 

Wij begeleiden u waar nodig en geven u de gelegenheid om dit alles te leren door trainingen, waar we samenkomen en welke  gegeven worden door ervaren professionals.

U kunt u hier  GRATIS registreren en ook u kan de kennis maken met de wereld die voor iedereen en voor altijd is, wilt u bestellen maar eigenlijk ook uw inkomen met Forever opbouwen neemt u graag  contact op met:

Mw. I. Swinkels 0650268556

 

Wij willen dat Forever ook uw Forever oplossing kan worden.

 

 

Forever Living Products

FOREVER heeft zich bezig gehouden met het zoeken naar de beste bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze aan te bieden aan de wereld. Ze zijn erg trots op het feit dat miljoenen mensen wereldwijd hiervan hebben geprofiteerd. Ze beloven u de kwaliteit en excellentie te blijven nastreven, om zo te garanderen dat ze blijven geven wat u nodig heeft om uw verdiende vitaliteit te behouden!

Alle producten hebben een 30 dagen tevredenheidsgarantie.

Zelf gebruik ik elke dag de producten van Forever, het help mij soms ook gewoon de dagen door. Ik ben van oorsprong medisch pedicure, zzp-er en bekend met reuma en astma.

Dankzij de producten van Forever kan ik veel aan en mijn zelfstandigheid binnen mijn werk behouden. Ik gebruik zowel in als uitwendig de producten.

Zo drink ik elke dag voor mijn ontbijt 60 ml aloe drank. Het bijzondere van deze drank is dat het puur is en 200 voedinsgsstoffen bevat, mijn darmwerking en de opname van gezonde stoffen blijft hierdoor optimaal. Het zijn geen medicijnen, is puur natuur, voeding.

Hier haal ik het vitale gevoel uit en ik zou dit nooit gemist willen hebben.

Dit is nog maar 1 product met zijn eigen verhaal, waarbij ik moet melden dat ook mijn wijlen, labrador Banjer het gebruikte en 13,5 jaar oud is geworden. Dus naast de mens is het ook voor dieren een onmisbaar product. De drank bestaat uit 4 soorten inmiddels.
​Meer weten, registreer u en kijk wat Forever u qua producten kan bieden. Voor uzelf, uw familie en uw huisdieren, hond, kat, paard.

Kijk ook op http://sporttip.flp.com

Mijn Verhaal de "kansen en mogelijkheden."

Mijn verhaal,

 

Nadat ik als zelfstandig alleen kwam te staan zocht ik ander werk, zonder resultaat.

Hierdoor zocht ik buiten mijn comfortzone en zo ontdekte ik deze voor mij nieuwe wereld van Forever Living.

 

Hier  zag ik gelijk de "kansen en mogelijkheden."

Het mooie is dat de producten van zo een hoge kwaliteit zijn zijn, dat zij mijn gezondheid in velen opzichten hebben geholpen.

In mijn vitaliteit als wel  mijn huid er beter, rustiger en jonger doen uitzien, dit product is het eerste waarvan mijn huid tot rust kwam.  

Tevens de mogelijkheid om met netwerk marketing parttime en vanuit huis, een hoofd inkomen op te bouwen naast mijn huidige werk, sprak mij enorm aan.

Het maakt niet uit welk werk je nu doet, ik zeg dit kan iedereen die echt op zoek is naar onafhankelijkheid en meer inkomen en vrijheid door een gezondere lifestyle.  

 

De combinatie van mensen ondersteunen met hun business opbouw, dan wel de ander te helpen bij zijn of haar gezondheid en vitaliteit, spreken mij erg aan.

Uiteraard hoop ik nog veel mensen hiermee te helpen en te begeleiden.

 

Wie weet spreken wij elkaar binnenkort!

 

 

Ingrid